torsdag 25 februari 2010
Idag kändes det så skönt när vi vaknade och viss om att vår generator fungerade. Solen sken och vi tog en promenad på fyra kilometer längs stranden. Man märker överallt på naturen att sommaren är i sitt antågande, vilket innebär att det snart är dags att börja hemresan! Vi har med oss en käpp på vår promenad eftersom här hände en förskräcklig olycka förra året alldeles efter det vi åkt hem. Flera vildhundar attakerade en dam och två barn nere på stranden. Den ena pojken dog och kvinnan blev så allvarligt skadad, så efter ca 20 operationer för att återställa hennes utseende så orkade hon inte längre och tog sitt liv. De flesta vildhundar blev avlivade så vi har faktiskt inte sett några i vinter.

 Käppen är en trygghet att ha med sig oavsett om det är här eller i något annat land där vildhundar finns.

När vi kommer tillbaka från promenaden kommer våran it.vän Franco och inviterar oss till en lunch/middag kl. 13.30. Vi blir serverade pasta med varsin halv hummer som MariaGratzia varit och inköpt av fiskarna idag, till det ett rosevin. Denna hummer var något njutbar, en riktig dröm. På måndag lämnar dom oss och åker hem till Milano. Vi har våra funderingar hur vi ska klara oss utan denna otroligt goda mat?

Obs! Rulla ner så kommer dagens bilder Obs!

1 kommentarer:

Unknown sa...

Denna hemska hàndelse pratar folk fortfarande om. Kommunen plockar in gathundar, sà antalet har sjunkit drastiskt. Kànns tryggare. Vilken hàrlig middag! Blev hungrig. Igen. :=P

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade