fredag 12 februari 2010




Ett lågtryck har parkerat sig ovanför oss, så dag har vi verkligen igenmulet och regnväder samt 10 grader varmt.

Igår var våra Italienska vänner, Maria Gratzia och Franco över till oss på eftermiddagen. Vi fick en Italiensk kokbok plus ett medföljande blad där de hade översatt recept till engelska åt oss. Ett ord kunde de inte översätta så då tejpade de fast själva kryddan på bladet så jag skulle förstå. Det var väl fiffigt! Vi fick också en burk med pesto som vi skulle ta med oss hem om vi inte fick tag i färska kryddor, en tallrik med pasta carbonara som vi också fick avnjuta. Som ni kan förstå så har vi inte tråkigt trots att vädret inte är med oss för stunden.
Den lilla katten som ni ser fotograferad genom en vindruta är Maria Gratzias och Francos och är 4,5 månader.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Husbilslivet o traktens matlagning är underbart, goa vänner med katt ni fått såna man minns! Hoppas L- trycken ger sig av snart fr Medelhavsområdet!

Anders och Birgitta sa...

Hej Åke Och Christina!
Vilket trevligt besök, en go och fin italiensk katt. Är den också en berest husbilskatt, men den kanske inte har hunnit ännu eftersom den inte är så gammal?
Ha det bra och njut av god mat och det tämligen varma vädret. Om en vecka så verkar det som om prognosen här hemma visar temperatur över 0 gradet. Det ser vi fram mot.

Hälsningar Anders och Birgitta

Unknown sa...

Hej! Vad hàrligt att tràffa er idag. Ni àr ju sà mysiga. Riccardo sa ocksà att "ni svenskar àr sà goa!" ;=)

Nàja, vi ska slira ihop en liten rundtur och mailar sà snart vi vet. Tack fòr det goda kaffet.

Kramar,

johanna och ric

Freedomtravel sa...

Hej! Läste på Vardag på Sicilien att ni fick besök av Johanna och Riccardo. Vad kul att få kontakter genom bloggen på det sättet!
Nu när det (förhoppningsvis) går att kommentera tänkte jag passa på att fråga några saker om er fricamping... Det ser ut som att ni står väldigt fint vid havet. Är det en plats speciellt för husbilar eller är det helt enkelt bara ok att stå där? Betalar ni för att stå där? Har ni el? Står ni på samma ställe hela tiden eller flyttar ni runt något? Det skulle vara intressant att veta...

Helly på vift sa...

Hej! Hittade precis till eran blogg via Johannas blogg. Sà spànnande att campa pà Sicilien vintertid.

Hoppas vi hòres och att vàdret blir lite bàttre àn det varit den sista tiden...

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade