onsdag 17 februari 2010
Idag har våren kommit på riktigt! En underbar morgon då vi passade på att tvätta hela bilen. Efter biltvätt åker vi till Modica för att handla och på vägen dit kom vårdofterna av nyklippt gräs och mandelträden. Ängarna fulla av blommor i gult, blått och lila, korna såg lyckliga ut bland det gröna saftiga gräset. Solen har strålat idag och det har varit 18 grader i skuggan.
På eftermiddagen har vi varit till en liten ort som heter Sampieri, den ligger ca 3 km härifrån. Åke klippte sig och jag har färgat och klippt mitt hår, det kostade 65€.
När vi kom tillbaka till husbilen 16.30 var här fullt pådrag med polisbilar, brandbilar och ambulans. En man med kärleksproblem hade försökt att ta sitt liv genom att hälla bensin över sig och om han hann tända på vet jag inte. En tråkig del av vardagen! Det vi konstaterade var att, från det folk ringde efter hjälp tog det inte många minuter förrän hela arsenalen var på plats. Lite skillnad mot hemma.
Lite bilder från dagen,bl.a ett självporträtt av oss och husbilen i mc-hjälmen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart att läsa om er vår som vi verkligen unnar er efter annat tidigare, njuut!

Freedomtravel sa...

Usch, det låter dramatiskt och hemskt! Men häftig bild med porträttet i hjälmen! Och härligt att våren har kommit! Här är det kallare än på länge (-13) och massor av snö...

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade