söndag 13 december 2009

Så här ser det ut när vi har stor tvättdag härnere. Lilla tvättmaskinen kommer fram ur bagaget och får sätta igång och arbeta. Den gör ett alldeles utomordentligt arbete. Vi inköpte denna maskin i Tyskland för några år sedan och den har verkligen gjort ett bra jobb. När vi var på väg ner hit i år stannade vi på en ort som heter Affi vid södra Gardasjön, där gjorde vi vår tvättinrättning komplett genom att inhandla en centrifug. Nu är tvätten torr på nolltid också en god investering tyckte vi. Som ni kan se på bilden så är denna tvättdag inte betungande alls. Njutbar dag med våra egna ord.

3 kommentarer:

Berra41 sa...

Kan man tvätta så här vid vägkanten? Hur får ni vatten och var tömmer ni? Härligt att se bilder med sol!

farmorleena sa...

Ser härligt ut med er tvättdag.
Själva har vi alltid med oss hem en massa tvätt, men det är klart när man som ni övervintrar kan man ju inte spara på tvätten.
Jag har ialla fall investerat i sidenhanddukar, lättvättade, torkar i ett nafs o framförallt tar ingen plats.

Christina och Åke sa...

Den här vägkanten du ser, det är här vi står parkerade under vintern. Det lilla gröa är början på en liten park. Vatten hämtar vi från parken,det är så nära att vår slang räcker att fylla vtn direkt i bilen. Tvättvattnet rinner ut i en brunn utanför bilen. Området här är ett sommarområde och nu under vintertid är husägarna bara här under stödagar.

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade