måndag 28 december 2009



Idag har vi varit och tömt våra avloppstankar på tömningsstationen. De har lagt ut en speciell slang till oss, för att underlätta vår tömning. Kanonbussiga killar som jobbar där!

Vi blev utan vatten i parken i förrgår p.g.av en större vattenläcka en bit bort i gatan. Det är inte något ovanligt här nere, det vete sjutton hur dom lagar för det brukar inte hålla länge. Men å andra sidan finns det ju alltid jobb. Nåväl, vi åkte ner till en annan ställplats 3km härifrån, Maganucco och fyllde upp tanken. Allt ordnar sig.

Igår kväll fick vi en rejäl regnskur och ganska kraftiga vindar. Vi har några grader svalare idag, 14,5 säger termometern.

När jag nu kom in på vindar så måste vi berätta om slingboxen. För det första så börjar vi gilla den mer och mer, speciellt när vindarna är hårda, så kan vi se på tv utan att vara oroliga för att parabolen ska blåsa sönder. Vi har nu tittat ett par dagar, i början var bildkvaliteten inte den bästa, så nu har företaget varit inne och justerat hastigheten, efter det har den varit perfekt. Vi har bestämt oss att ha den kvar så vi har betalat in pengar idag och med största sannolikhet blir det ingen ny parabol på vår nya husbil!

De kanaler som ingick i priset är: SVT1, SVT2, Kanal 4, 6 och AXESS,tv, 24NT, Kunskapskanalen, SVT24, SRP1, SRP2 SRP3. Om man vill kan man få mycke flera kanaler mot extra betalning.
Vi hörs snart igen

2 kommentarer:

Anonym sa...

God forts på er! Snacka om att Italienare har stil, slangen matchar ju t o m din skjorta perfekt ;-) Ska alla husbilar köra till denna tömningstation, hur många mil kan det bli som mest?

Christina och Åke sa...

Att åka och tömma på den här stationen gäller bara dom som står i Modica kommun. Det har ordnats för att så många husbilar är här och fricampar under en längre tid. Vi har fem kilometer till stationen. Hur det är i andra kommuner vet vi inte.

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade