onsdag 3 mars 2010





Igår den 2 mars var vi med scotern till Ragusa Ibla. Johanna har blivit sjuk så vi kunde dessvärre inte åka med dom. Vi körde lite omkring så milen blev 12 stycken och när vi kom hem var vi helt slut i kroppen. Dessa små vägar vi valde var inte de bästa så man får sitta på helspänn.

Idag 3 mars har det kommit en svensk bil hit till Marina di Modica ända från Skåne. Tommy och Marianne. Vi kan lova att dom hade tur för efter ett par timmar är här överfullt med husbilar. Nu hoppas vi att det mulna vädret vänder så dom får se vårt paradis från den soliga sidan.

Imorse hade vi besök av ett par Holländare som ville ha lite tips och råd här på Sicilien. Vi satt och kollade kartor och surfade tillsammans och dom fick priser och tidsangivelser när färjorna går från Palermo till Genua. Dom hade löst en tur och tur biljett från Villa till Messina och den kom dom senare och gav oss, Vi ville ju självklart ersätta för returresan men det fick vi inte! Vi tycker det är fantastiskt hur snälla människor är mot oss.

3 kommentarer:

Anders och Birgitta sa...

Hörde idag på nyheterna att ett kryssningsfartyg som var på väg mellan Barcelona och Genoa träffades att 3 st 8 meter höga vågor. Två personer dog och flera skadades. Vilka otroliga krafter naturen har, jordbävningar, stormar och översvämningar. Det läskiga är att man verkar inte vara säker någonstans. Men det är ju farligt att leva men leva måste man ju och det finns ju så mycket som är så härligt! Det gäller att njuta så länge man kan och ta till vara på livet.
Kram från Anders och Birgitta

Unknown sa...

vad hàrligt att ni kom ivàg. jag àr fortfarande sjuk....=(. Ragusa Ibla àr sà fantastiskt. Nàsta gàng ni kommer ner àker vi dit kvàllstid. som tvà olika stàder. vackra bilder ni tagit.

Anonym sa...

Nej,nej molnen ska inte vända då får vi dom till Spanien skicka dom längre österut ;--)

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade