tisdag 16 mars 2010




Vi kör på betalvägen på östra sidan. Den är så fin så man knappt märker att det rullar framåt. Alla mackar har tömning för gråvatten och toalett samt påfyllning av färskvatten. Kanonfina ställplatser och nattöppna mackar. Nu har vi kommit upp så man kan säga att vi är i norditalien. Vi står utanför Pecaro som ligger några mil syd San Marino. Resvädret har varit soligt och fint och nu klockan 15.30 är det 14 grader i skuggan.
Vi har kört 42 mil idag och nu blommar det inte lika mycket i naturen och det är långt ifrån lika saftigt och grönt. Men visst har våren kommit, det märks.
Idag när vi tankade fick vi betala 1,19€, men här gäller det att se upp! Priserna har varierat från 1.10€ - 1,30€


Bilderna tagna genom vindrutan!!

3 kommentarer:

Anders och Birgitta sa...

Vi tittade på tv nu när det var cykeltävlingar med målgång i S. Benedetto del Tronto. Det är på östra sidan men längre söderut än där ni är nu. Där verkar inte vädret vara något vidare. Folk var ordentligt påklädda. Vi passar alltid på att titta på cykeltävlingar från Italien och Frankrike på tv. Det är så mysigt när dom åker igenom små byar och det står husbilar och tittar utefter vägarna lite här och där.Då längtar man verkligen ut igen. Förhoppningsvis bara 15 dagar kvar.
Kram från Anders och Birgitta

Unknown sa...

Vad hàrligt att nu uppdaterar med fina bilder. Ja, bensinpriset varierar oerhòrt. Bara mellan Marina di Ragusa och Santa Croce (5km) skiljer det en hel del. En gàng 50 centisimi. Huuu...Men sà àr vi ju i Italien. :=)

Blogger sa...

Strange "water hack" burns 2lbs overnight

Over 160k women and men are trying a simple and secret "water hack" to lose 1-2lbs every night while they sleep.

It is painless and works every time.

You can do it yourself by following these easy steps:

1) Get a glass and fill it up with water half the way

2) Proceed to follow this crazy HACK

you'll become 1-2lbs thinner as soon as tomorrow!

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade