torsdag 18 mars 2010









Vi måste bara visa servicestationen som dyker upp på minst 90% av alla mackar efter betalvägen. Här tömmer man tankar och kasetter samt fyller vatten. Det är så rent och fint på dessa stationer och kostar ingenting!

Nu har vi kommit upp till Sirmione som ligger i södra Gardasjön. N45,29,10 O 10,36,38 Vi står fint utmed strandkanten. Här har alla rabatter planterats med vårblommor och de lyser i alla de vackra färger man kan tänka sig. Den här ställplatsen tycker vi är dyr 21€, ingen el ingår men det går att fylla vatten och tömma toa. Men det är otroligt vackert här!
Temperaturen är nu 19,5 grader och det är ett soldis, totalt vindstilla.
Det känns så lyxigt att öppna garaget och hämta in tomater! Alla har klarat sig och är lika goda som nyplockade.
Vi kommer att stanna här och njuta över helgen, sen bär det iväg igen.

Ha en trevlig helg!

7 kommentarer:

Anders och Birgitta sa...

Va bra med service-stationerna för husbilar. När vi varit i Italien så har vi också upplevt att de fixar mycket för husbilar. Italienarna verkar åka mycket husbil,gammal som ung. Vad mysigt med planteringarna. Vi stod också på en ställplats vid Gardasjöns södra del för några år sedan. Jag har för mig att den då kostade 16 euro och vi tyckte det var dyrt, men läget var fint.
Nu har vi bara 14 dagar kvar till avresa.
Sköt om er och ha de bra önskar Anders och Birgitta

Anonym sa...

Bra med föring med sig i garaget för det verkar vara nu plånboken för övernattningar måste fram fniss-fniss/Lena

Leena sa...

Gardasjön bara älskar jag, nu är längtan stor att få komma ut på resande fot....men just nu får vi nöja oss med kortresor;)
Välkomna hem till svedala och ta med er våren:)

Unknown sa...

Vad hàrlig hemresa ni har och sà fina bilder ni làgger ut. Ja, norra Italien àr som en annan vàrld. Vad bra att tomaterna klarat sig. De ska stà sig i tvà veckor. se till sà de inte hamnar i allt fòr varma temperaturer, de mognar fortare dà, 8-10 grader àr idealt. KRAM

Freedomtravel sa...

Vilka praktiska servicestationer! Hur hittar ni dem? Vi hittade inga såna när vi var i Italien...? (Däremot kryllade det av dem på NZ)

Christina och Åke sa...

Hej Freedomtravel! Vi åker betalvägen från Brennero till Taranto på östra sidan. 63€ för denna 150 mil långa sträcka. Tömmning 90 procent av alla mackar.
Kanonfint och tryggt att sova!!

Blogger sa...

Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

Well over 160 000 women and men are losing weight with a easy and SECRET "liquids hack" to drop 2lbs every night while they sleep.

It is painless and it works every time.

This is how to do it yourself:

1) Take a clear glass and fill it with water half the way

2) Now use this weight losing HACK

and you'll become 2lbs skinnier in the morning!

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade