tisdag 19 januari 2010




























Vi har haft varannandagsväder här i Marina di Modica sista två veckorna, fördelen med det är att man lär sig att uppskatta de vackra och varma dagarna och inte ta dom för givna.
Imorse när vi kom ut ser vi en konstnär stå och dra in sina intryck från kustremsan, det var inte vilken konstnär som helst inte, den här,hon kommer ifrån Gotland! Tänk er att kunna förmedla sina intryck med sitt kroppsspråk till oss alla runt omkring och dessutom på bild. Underbart!
Efter förmiddagskaffet tog vi en tur till Scicli där det är en större marknad än den som vi är vana vid här i Marina di Modica. Kameran laddad och med, så här kommer några bilder från vår åktur idag. Synd bara att jag inte kan förmedla er doften ifrån det stora mandelträdet, jag lovar, den doften är ljuvlig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härliga vyer, fantastiskt landskap med Mandelblom o allt, en fröjd för ögat...ha en forts behaglig tillvaro!

Anders och Birgitta sa...

Hej igen!
Vilka härliga bilder. Vi längtar till sydliga breddgrader så vi nästan håller på och spricker. Idag har det kommit ytterligare lite snö. Vi har säkert en halvmeter snö nu. Det tar nog lång tid innan det smälter. Nu har jag också startat en blogg i lite mindre skala, den blir väl mer aktiv när vi kommer ut på resande fot. Än så länge så får det bli lite nostalgi-inlägg. Vår adress är http://husbilsliv.blogspot.com/
Hälsningar Birgitta, Anders hälsar!

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade