fredag 8 januari 2010










Idag har vi flyttat oss ner till medelhavet till den plats vi kom till för fem år sedan. Vi är fortfarande i Marina di Modica men här har man en större närhet till havet. Idag var vi lovade regn, men det blev inget av den varan nu heller, istället har vi haft 22,3 grader och ett härligt soldis som vi tycker känns skönt. Vågorna dånar in emot stranden, dom känns så otroligt nära, närmare än de 15 meter som det i själva verket är. Vi pratade med en italienare som står med sin husbil bakom oss, han har aldrig varit med om en sån varm och torr vinter som iår, skulle tro han är i sjuttio årsåldern, det säger ju en hel del om det vackra väder vi tycker att vi har. Ibland skall man ju ha tur.
Varma hälsningar ifrån oss 2

5 kommentarer:

Anders och Birgitta sa...

Hej! Oh vad härligt det låter. Här hemma på Ljusterö har vi cirka 15 grader kallt. Katterna trilskas fortfarande att gå ut och göra sina behov, vill inte gå på lådan inne, konstigt i husbilen är det inga problem att gå på lådan. Njut i fulla drag medans ni kan. När vi läst andra bloggar från övervintrare verkar det som att dom haft sämre väder i Spanien. Vi lutar åt att kanske åka och utforska södra Italien nu i vår inför en kommande övervintringsresa på senhösten.

Många hälsningar från Anders och Birgitta

Christina och Åke sa...

Roligt att ni är med oss.Vi kan se era söta katter framför oss bromsa i dörren!!!!
En stor solig kram från oss

Anonym sa...

Ja, man kan undra om ni glömt att thermometern kan visa minus om den känner för det. Nederbörden kan också vara vit o vacker även om den måste skottas bort.
Avvund är inte ordet sa Bill Avund är ordet sa Bull
Fr ett kallt/kallt Ucklum
HaDe
HBK 262
BerntMgn

Freedomtravel sa...

Härliga bilder! Här i Sverige får man verkligen ta sats för att våga sig ut i kylan... ;)
Är ni intresserade av att göra ett länkbyte? Jag länkar till er blogg och ni länkar till vår?

Christina och Åke sa...

Hej det vill vi gärna men vi vet inte hur man gör.Hälsningar Christina & Åke

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade