torsdag 19 november 2009




Hej och tack för hjälpen med bilderna jag tror att jag hade för bråttom, du undrar om det finns mera fricampingar, jag vet att runt hela kusten finns det mysiga ställen att stå på många är i mysiga hamnar medan andra är direkt på stranden. Cefalu, Siacca är två små städer där vi själva har stått på nere i hamnarna och där fanns även vatten. Toatömning får man prata med dom som står på fricamparplats var dom tömmer just där. Större städer som Siracusa, Catania och Palermo bör man stå på camping eller bevakad ställplats. I Palermo finns en jättefin Ställplats med el och i priset 18€ ingår även två bussbiljetter in till stan och tillbaka.

De flesta campingar är öppna året runt, priser vet vi inte. Vi har däremot fått tips på en camping i Giardina-Naxos utanför Taormina som skall vara jättefin med utsikt upp mot Etna.
Så undrade du hur många fricampare som finns här vintertid, svårt att svara på men det är säkert ett hundratal. Mest tyskar några engelsmän, holländare, svenskar och italienare.

Frågan om vi skulle bli ensamma på fricamp.platsen, det har aldrig hänt men vi skulle förmodligen flytta på oss, det gäller ju att vara uppmärksam var man än är. Med soliga hälsningar just nu 24 grader i skuggan. Ps dom två första bilderna är från en liten stad 5km härifrån staden heter Pozzalo den tredje bilden är där vi står just nu.

0 kommentarer:

Flaggräknare

free counters

Language

Min blogglista

Antal besökare

Bloggintresserade